Bemutatkozás
 • NSZ Pk001

  Építési telek 8000 Ft/m2-től!

 • Könnyűszerkezetes

  Hardell könnyűszerkezetes sor és családi ház rendelhető!

 • Családi ház

  Családi ház rendelhető!

 • Tégla lakás1600x900

  Tégla lakás rendelhető!

 • Sorház1600x900

  Sorházi lakás rendelhető!

 • 1 1

  Erebe utca (elkelt)

Költözz Te is a 21. század amerikaias jellegű Lakóparkjába, alacsony rezsijű otthonba!

Egy miniváros a nagyváros mellett exkluzív, inteligens otthonokkal.
Arra törekszünk, hogy itt Mindenki megtalálja a megfelelő otthont, mind az egyedülállóak, a kis és nagy családosok is, követve a felgyorsult világ technológiáit.

 

Rendeljen


Minden közforgalom elől elzárt, lakóparkunkban élvezze a levegő friss illatát, illetve minden örömét, amit egy ilyen lakókörnyezet nyújtani tud.
A helyszín kiválasztásában jelentős szerepet játszottak a terület természeti értékei; az erdő és a Duna közvetlen közelsége, az ősfás környezet, a napfény.
Lakóparkba beköltözőknek minden lehetőség adott lesz az aktív pihenésre, a saját otthonában történő nyaralásra. Az Erdőszél Lakópark elég távol esik a város zajától, a koszos levegőtől, a városok zsúfoltságától!
Bölcsőde, óvoda, iskola, bank, posta, orvosi ellátás, szupermarket, pizzéria, vasútállomás, az M1 -es autópálya 5 percen belül megközelíthető, de a későbbiekben a Lakóparkon belül is tervezzük több szolgáltató egység és buszmegálló kialakítását is.

Elhelyezkedés

Erdőszél-Rezidencia Lakókert a Győrtől mindössze kb. 10 percre lévő az 1-es úton Gönyű legdinamikusabban fejlődő része mellett található (kikötő, néhány percre fővasútvonallal, Budapestől
1 órára, közeli munkalehetőségekkel, buszmegállóval, a Duna közelségével),  egyszerre fog biztosítani egyedülálló vízparti és erdőszéli környezetet és városi kényelmet az itt élőknek.
Az ingatlanok gépkocsival (M1es autópályán vagy az 1-es főúton), valamint tömegközlekedéssel (autóbusszal, AUDI gyárba közlekedő busszal és gyakori vonat közlekedéssel) is könnyen megközelíthetőek, a várostól mindösszesen 10 percnyi autóútra találhatóak. A lakókert bejáratánál buszmegálló létesítését és az autóút vonalán kerékpár útat terveznek.
 

Mint minden weboldal, az erdoszel-lakopark.hu is használ cookie-kat, hogy kényelmesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat az ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ találhat.

Messenger